Over Martinic.net

Bespaar kapitalen op uw inkoop met Martinic.net

Droomt u er ook wel eens van? Een computermarkt die zo transparant is als glas. Waar u altijd meteen weet waar de door u gewenste artikelen te koop zijn. Wie de laagste prijs heeft natuurlijk. En dat ook nog eens met één druk op de knop voor u beschikbaar. Droom niet langer. Die computermarkt bestaat. En ook u kunt er van profiteren. Neem vandaag nog een gratis proefabonnement op Martinic.net en bespaar kapitalen op uw inkoop.

Voorbeeldvenster
Martinic.net voorbeeldvenster

Martinic.net is het revolutionaire prijsvergelijkingsysteem dat is ontwikkeld door MARTINIC Computers. Dit systeem biedt u de mogelijkheid om via internet de prijzen en het aanbod van de belangrijkste computergroothandels met elkaar te vergelijken. Martinic.net biedt een overzicht van meer dan 1,4 miljoen artikelen van meer dan 40 computergroothandels. Martinic.net werkt continu het prijsoverzicht bij, zodat u er zeker van kunt zijn dat u altijd de meeste up-to-date informatie heeft.

Martinic.net is volledig toegesneden op gebruik door wederverkopers, distributeurs en fabrikanten van computers, software en randapparatuur. Martinic.net geeft niet alleen de prijs-, productinformatie en de adresgegevens van de leverancier, maar biedt ook een overzicht van de bijkomende order- en verzendkosten. Te duur inkopen of eindeloos zoeken naar de goedkoopste aanbieder is niet langer nodig. Bespaar direct tijd en geld met Martinic.net.

Gratis proefabonnement

Probeer Martinic.net één maand gratis uit, zonder verdere verplichtingen. Als het u bevalt, dan kunt u een jaarabonnement nemen voor € 15,95 per maand.

Wacht niet langer en neem de voorsprong: alle prijzen op een rij met één druk op de knop! Want kunt u het zich nog veroorloven om duurder in te kopen dan uw concurrenten?

Nieuws over Martinic.net